A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Центру надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради

Центром надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» впроваджуються новітні форми інформування населення про соціальні послуги

Центром надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» впроваджуються новітні форми інформування населення про соціальні послуги. Так, впродовж листопада 2023 року представниками Центру здійснюється супроводження пільгових категорій населення, які користуються послугою перевезення в соціальному автобусі. Автобус курсує два рази на тиждень.

07:59 28.11.2023

ЯК БЕЗПЕЧНО КОРИСТУВАТИСЯ ПІЧНИМ ОПАЛЕННЯМ

Центр надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради повідомляє , що днями на території нашої громади у с.Кам’яниця було зафіксовано два випадки загорання дахів у житлових будинках. На місці подій разом з рятувальниками РУ ДСНС у Закарпатській області працювали і члени добровільно-пожежної команди Оноківської сільської ради . Пожежу ліквідували за лічені хвилини. Встановлено, що причиною виникнення загорання стало несвоєчасне прочищення димарів від сажі, складування матеріалів біля джерела вогню. Відділення безпеки громадян Центру вкотре нагадує мешканцям громади про регулярну перевірку вентиляційних каналів та прочищення димоходів опалювальних печей до початку опалювального сезону.

13:03 21.11.2023

ВІДДІЛЕННЯ БЕЗПЕКИ ГРОМАДЯН ЦНСПБГ «ПЛІШКА» ОНОКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НАГАДУЄ ПРО НЕБЕЗПЕКУ ОТРУЄННЯ ЧАДНИМ ГАЗОМ!

З настанням холодної пори мешканці активно використовують різні засоби для опалення. Особливу небезпеку становлять твердопаливні печі, а також газові прилади, оскільки для обігріву в них використовується процес горіння.

16:07 17.10.2023

До уваги мешканців Оноківської сільської ради!

З досвіду сьогодення, надзвичайно актуальним є питання надання всебічної соціальної допомоги та консультацій з правових питань. Так 12.10.2023 року Центром надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради було надано допомогу у вирішенні проблеми оформлення індивідуального податкового номеру для військовослужбовця, мешканця нашої громади, який не міг отримати код протягом останніх 25 років. Тісна співпраця структурних підрозділів сільської ради надала можливість вирішити це питання за один день. 

17:58 12.10.2023

Показово-пізнавальний виступ для вихованців Оноківської початкової школи з дошкільним підрозділом

25 вересня завідувач відділення безпеки громадян Центру надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради, керівник добровільної пожежної команди Віталій Лийнарт, фахівець із протипожежної безпеки та з питань цивільного захисту Анастасія Ковальчук і водій пожежної машини Олександр Яким провели показово-пізнавальний виступ для вихованців Оноківської початкової школи з дошкільним підрозділом.

14:25 25.09.2023

НАВЧАЄТЬСЯ ДОБРОВІЛЬНА ПОЖЕЖНА КОМАНДА ОНОКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

17 вересня в Україні відзначатимуть День рятувальника. Ця дата є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але його відзначають також громадяни, які зробили свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей. Серед таких людей – небайдужі мешканці сіл Оноківської громади, котрі є членами добровільної пожежної команди Оноківської сільської ради, яка діє при Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради.

16:58 13.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь