A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Центру надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради

НАЛАГОДЖУЄМО СПІВПРАЦЮ З МОБІЛЬНОЮ БРИГАДОЮ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ МІСТА УЖГОРОД

Цієї п’ятниці у Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради відбулася зустріч з працівниками мобільної бригади соціально-психологічної допомоги м. Ужгород за підтримки  UNFPA у партнерстві з ГО «Громадський рух «Віра, Надія, Любов».

15:45 08.09.2023

НАЛАГОДЖУЄМО СПІВПРАЦЮ У СФЕРІ ПРОТИДІЇ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ

Однією з актуальних проблем сьогодення є домашнє насильство та насильство за ознакою статі. Протидіяти цьому ганебному явищу, змінити психологію особи, яка воліє мовчки страждати від домашнього насильства, не виносячи за двері хати свою проблему, захистити її  від кривдника - саме для цього і створено Денний центр надання соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, який діє при Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради.

12:48 07.09.2023

15 серпня Центр надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради відвідали директор Центру надання соціальних послуг Холмківської сільської ради Віктор Сніцаренко та фахівці із соціальної роботи цього Центру - Світлан

Цього вівторка, 15 серпня, Центр надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради відвідали директор Центру надання соціальних послуг Холмківської сільської ради Віктор Сніцаренко та фахівці із соціальної роботи цього Центру - Світлана Музиченко і Наталія Рішко.

12:54 16.08.2023

11 серпня, в Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради відбулась зустріч-семінар із внутрішньо переміщеними особами

Цієї п’ятниці, 11 серпня, в Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради відбулась зустріч-семінар у форматі «круглого столу» із внутрішньо переміщеними особами, які мешкають на території Оноківської громади, на тему: «Психологічний портрет особи, яка вчинила насильство».

11:01 14.08.2023

ПРОТИДІЄМО ТА ЗАПОБІГАЄМО ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ НА РІВНІ ГРОМАД

В Оноківській сільській раді діє Центр надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка», у складі якого – Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які потерпіли від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, в якому постраждалі від домашнього насильства особи можуть отримати тимчасовий притулок та низку інших послуг – як-то консультування із соціально-психологічних і юридичних питань тощо.

09:43 03.08.2023

Продовжуємо налагоджувати співпрацю у сфері протидії домашньому насильству

Цієї середи в Центр надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради завітали працівники мобільної бригади соціально-психологічної допомоги Фонду народонаселення ООН UNFPA.

14:19 12.07.2023

Налагоджуємо співпрацю між громадами

В Оноківській територіальній громаді діє Центр надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка», у складі якого – відділення соціальної роботи та соціальної допомоги вдома, відділення безпеки громадян та Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які потерпіли від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Зазначений Центр є комунальною установою Оноківської сільської ради.

16:06 29.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь