A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Центру надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради

Питання протидії торгівлі людьми вивчали в Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка»

12 червня в Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради відбулась зустріч з керівницею Закарпатської громадської жіночої організації «Веста» Інною Сабадош та директором Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Михайлом Давиденком.

13:48 13.06.2023

Підписано меморандум у сфері правової допомоги

18 травня підписано Меморандум про співпрацю між Центром надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради та Ужгородським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

14:10 19.05.2023

В Кам’яницьких школярів «загорівся» вогник мрії

У п’ятницю, 12 травня, Центр надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради організував цікаву і пізнавальну навчальну екскурсію для учнів 6-го класу Кам’яницького ліцею Оноківської сільської ради: школярі відвідали інтерактивний клас безпеки «Вогник», який діє на базі Ужгородської 4-ї рятувально-пожежної частини.

12:58 15.05.2023

Ярослав Костик нагороджений подякою Міністерства соціальної політики України

Соціальний працівник – це не тільки професія, це, швидше, покликання, адже у цій сфері не можуть працювати випадкові люди. Від професіоналізму, відповідального ставлення до своєї роботи, благородного серця соціального фахівця залежить повноцінне життя людей, які потребують допомоги. Особливої ваги соціальна робота набуває зараз, в умовах війни.

15:26 21.04.2023

Обговорили спільний план заходів щодо протипожежної безпеки в громаді

Днями в Центрі надання соціальних послуг та безпеки громадян «Плішка» Оноківської сільської ради відбулася зустріч із головним лісничим філії «Ужгородське лісове господарство» ДСП «Ліси України» Віктором Суботою.

08:28 17.04.2023

До всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства»

Кожного року з 25 листопада до 10 грудня по всій території України проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Період кампанії охоплює наступні важливі дати: 25 листопада – Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок;  1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом; 2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством; 3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями; 5 грудня – Міжнародний день волонтера; 6 грудня – Вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі; 10 грудня – Міжнародний день прав людини. У межах цієї кампанії Центром надання соціальних послуг Оноківської сільської ради спільно з Службою у справах дітей Оноківської сільської ради заплановано проведення в закладах освіти на території громади ряду інформаційно-просвітницьких та профілактичних заходів, спрямованих на запобігання та протидію домашньому насильству, булінгу, насильству за ознакою статі. ДОДАТКОВО повідомляємо, якщо ви стали свідком чи постраждалим від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, невідкладно звертайтесь за допомогою на гарячі лінії, до спеціалізованих сервісів та служб:

20:07 18.11.2022

До уваги власників житлових приміщень на території Оноківської сільської ради, що прихистили внутрішньо переміщених осіб!

Громадяни України, які є власниками жилих приміщень приватного житлового фонду і безоплатно розмістили в цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб мають можливість оформити виплати компенсації для покриття понесених власниками жилих приміщень витрат, пов'язаних з таким розміщенням. З 01.10.2022 р. розмір компенсації на опалювальний період становить 30 грн. за 1 людино-день.

14:13 17.11.2022

Благодійна акція до дня знань!

В важких умовах війни, в яких наразі перебуває наша Україна, неможливо оминути увагою майбутнє покоління нашої держави. Адже завтра, 01.09.2022 р. тисячі учнів розпочнуть новий навчальний рік в закладах освіти Закарпаття та зокрема в навчальних закладах Оноківської сільської ради.

16:42 31.08.2022

Психологічна та правова допомога для людей з інвалідністю в умовах воєнного стану

Хто може отримати психологічну та правову допомогу? Люди з інвалідністю, близькі родичі та опікуни(-ки), які знаходяться закордоном чи в Україні. Допомога може надаватись як дорослим, так і за потреби дітям.  

10:55 27.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь