A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Відділ комунальної власності та роботи з проєктами

Відбулася робоча зустріч із партнерами проекту «Тематичний замковий маршрут»

11 листопада 2021 року в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Угорщина–Словаччина-Румунія –Україна 2014-2020 роки» відбулася робоча зустріч із партнерами проекту «Тематичний замковий маршрут», метою якого є популяризація транскордонного туризму в регіонах Сату Маре (Румунія) та Закарпаття шляхом створення нового тематичного замкового маршруту. Представники сільської ради спільно з колегами із Румунії та Агенства регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» відвідали Невицький замок та ознайомились із станом будівництва в’їзної арки в с.Невицьке, а також обговорили заходи в рамках даного проекту.

10:40 12.11.2021

Розпочалися роботи з реалізації проекту «Капітальний ремонт будівлі Оріховицького закладу дошкільної освіти

Розпочалися роботи з реалізації проекту «Капітальний ремонт будівлі Оріховицького закладу дошкільної освіти Оноківської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області». Наразі проводяться роботи із заміни крівлі на металочерепицю, які  планується завершити протягом двох тижнів.  Наступними будуть проведені  роботи з відновлення димових каналів, встановлення пандусів та утеплення фасадів будівлі мінераловатними плитами.

14:09 10.11.2021

Сьогодні, 16 липня, в румунському місті Сату-Маре відбулася стартова конференція проєкту “Smar.T.ourism”.

 У заході взяли участь українські та румунські партнери проєкту, зокрема, перший заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета, начальниця департаменту туризму та курортів Закарпатської ОДА Маріанна Готра, директор АРР «Закарпаття» Михайло Данканич та менеджерка проєкту Альона Онда, начальниця відділу територіального розвитку інвестицій та туризму Оноківської сільської ради Лілія Москалюк, історики Volodymyr Moizhes та Iurii Slavik, фахівець з технології доповненої реальності Yura Hotra, голова ради повіту Сату-Маре Патакі Чаба (Pataki Csaba), директорка Торгово-промислової та сільськогосподарської палати Сату-Маре Даніела Куліч (Daniela Culic), проєктна менеджерка Ніколета Лашан (Lasan Nicoleta). Учасники поділилися планами на наступні 2 роки реалізації проєкту, розповіли про замки, які будуть включені у маршрут, та технологічні родзинки, що використовуватимуться для залучення туристів.

16:41 16.07.2021

Інвестиційні проєкти як запорука розвитку громади

Працівники відділу територіального розвитку, інвестицій та туризму прийняли участь у роботі фокус-групи з питань туризму та рекреації для формування блоку даних для Опитувального листа передпроєктних досліджень для архітектурно-урбаністичної частини проєкту «Центри культурних послуг, як інструмент згуртованості громади».

17:19 30.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь