A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Культура

Участь аматорських колективів Оноківської громади у відкритому регіональному фестивалі закарпатської народної пісні «Коли собі заспіваю»

Без пісень, музики і танців не можливо уявити закарпатця. Без пісень світ був би дуже невеселим, а може й дуже поганим та злим.

11:37 28.09.2021

Презентація книг «Таємничий вантаж незалежності» та «З любов’ю, серж лифар! Київ назавжди» письменниці Олени Гураль

У клубі-бібліотеці села Оріховиця пройшла презентація книг «Таємничий вантаж Незалежності» та «З любов’ю, Серж Лифар! Київ назавжди» письменниці Олени Гураль. Зустріч організовано  центром культури молоді та спорту Оноківської сільської ради та керівником  інформаційно-бібліотечного центру КЗ КМК «Вілет» – Людмилою Угрин.

11:36 28.09.2021

Участь у всесвітній акції "Дзвін миру!"

21 вересня учасники драматичного гуртка «Радість» клубу-бібліотеки села Гута взяли участь у Всесвітній акції «Дзвін миру» присвяченій Міжнародному дню Миру.

12:15 23.09.2021

АКЦІЯ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МИРУ "ДІТИ УКРАЇНИ ЗА МИР" ТА "Я ГОЛОСУЮ ЗА МИР"

До Міжнародного дня миру, що відзначається 21 вересня, учасники аматорського об'єднання «Юні митці» клубу-бібліотеки села Оріховиця, 18 та 19 вересня разом з керівником гуртка з образотворчого мистецтва - Олександрою  ДІДИК та організатором культурно-дозвіллєвої та бібліотечної роботи - Христиною ДУРКОТОЮ, організували та провели акції  приурочені Міжнародному дню миру на тему: «Діти України за мир» та «Я голосую за мир».

15:49 20.09.2021

Онлайн-конференція за участі місцевих умільців в рамках реалізації проекту «Прикордонні відносини через розвиток добросусідства»

5 вересня на базі КЗ «КМК «ВІЛЕТ» відбулася онлайн-конференція за участі народних умільців та майстрів Оноківської громади в рамках реалізації проекту «Прикордонні відносини через розвиток добросусідства», який  реалізовує  КП «Ужгородське районне агентство розвитку» за підтримки та спів фінансування ЄС через Програму транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна.

13:59 06.09.2021

Участь в 2-ій конференції в рамках реалізації проєкту «Центр культурних послуг як інструмент згуртованості громади»

3-4 вересня в місті Київ відбулася вже 2-га конференція в рамках проведення циклу конференцій та круглих столів з реалізації проекту  «Центр культурних послуг як інструмент згуртованості громади» за участі 8-ми громад-учасниць проекту, в тому числі і Оноківської ТГ, від якої були делеговані Рената Манайло-Приходько – заступник Оноківського сільського голови, Світлана Когут – завідуюча Центру культури, молоді та спорту Оноківської сільської ради, Ревта Богдана – методист    Центру культури, молоді та спорту Оноківської сільської ради.               

13:53 06.09.2021

Відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України в Оноківській територіальній громаді

Напередодні Дня Незалежності України ми відзначаємо День Державного Прапора України. Синьо-жовтий стяг над нашою землею завжди був символом національного відродження, втілення віковічної мрії наших предків про свободу і незалежність України.

16:38 23.08.2021

Участь у першій конференції в рамках реалізації проєкту «Центр культурних послуг як інструмент згуртованості громади»

27 – 28 липня на базі Менської публічної бібліотеки (м. Мена, Чернігівська область) відбулася перша конференція в рамках проведення циклу конференцій та круглих столів «Центр культурних послуг як інструмент згуртованості громади», що реалізується спільно Міністерством культури та інформаційної політики України (МКІП) та Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва (SDC).

20:45 30.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь