A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Новини

Сьогодні в Камʼяницький ліцей Оноківська сільська рада передала додатово 5 персональних компʼютерів

Сьогодні в Камʼяницький ліцей Оноківська сільська рада передала додатово 5 персональних компʼютерів. Сучасний комп'ютерний клас - крок до нової української школи. На черзі - оплата нової інтерактивної дошки з комплектом згідно вимог Державного стандарту освіти. Працюємо задля надання якісних освітніх послуг в громаді.   Дякуємо ЗСУ та Богу за кожен новий день та нову можливість!  #РазомДобре❤️

14:58 08.12.2023

З нагоди Міжнародного дня волонтера хочемо висловити щиру вдячність всім волонтерам!  Не будьмо байдужими долучаймось до волонтерського руху! 

З початку повномасштабного вторгнення велика кількість людей долучилась до волонтерського руху. Не виключенням є і Оноківська громада.  Актуальним залишається плетіння маскувальних сіток. Цю почесну та вкрай необхідну місію безперервно виконують активні жінки села Невицьке - «волонтери за покликанням». Не одна сотня маскувальних сіток була ними виготовлена та передана нашим Захисникам.  Файна оноківська газдиня - Мар’яна Іпатова, «Смачна Іпатушка», регулярно підіймає дух наших військових своїми незрівнянно смачними та поживними витворами кулінарії.  Це лише мала частина волонтерів нашої громади, всім відомо, що їх кількість є надзвичайно великою. З нагоди Міжнародного дня волонтера хочемо висловити щиру вдячність всім волонтерам!  Не будьмо байдужими долучаймось до волонтерського руху!  Дякуємо всім, хто несе добро!  Дякуємо ЗСУ та Богу за кожен новий день та нову можливість!

18:34 07.12.2023

Делегація під керівництвом Тетяни Гирич - керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету сьогодні в словацькому селі Петровці взяла участь в засіданні Асоціації розвитку мікрорегіону Коромля та околиць

Делегація під керівництвом Тетяни Гирич - керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету сьогодні в словацькому селі Петровці взяла участь в засіданні Асоціації розвитку мікрорегіону Коромля та околиць.  Результатами цієї зустрічі стало підписання угод про співпрацю з 12 селами сусідньої країни. Також представники цих сіл виявили неабияке бажання відвідати нашу громаду.  Завжди готові до співпраці!  Дякуємо ЗСУ та Богу за кожен новий день та нову можливість!

17:55 07.12.2023

Вітаємо з Днем Святого Миколая!

Вітаємо з Днем Святого Миколая! Нехай цей теплий та світлий день приносить усім дітям щастя, радість та віру в справжню зимову казку. А кожному дорослому любов та тепло в душі!  Нехай щирі посмішки та дивовижні емоції огортають в цей день кожного!

15:45 06.12.2023

Шановні воїни, Захисники України!

Шановні воїни, Захисники України! Вітаємо Вас з цим святом! Ваша сила, дух та незламність боронять кожен сантиметр нашої землі! Ми щиро вдячні кожному Герою та бажаємо Вам мужності, впевненості у перемозі та могутньої волі!

15:43 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь