A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Новини

«Український інститут книги» повідомляє, що проводить з 04 грудня 2023 року до 10 грудня 2023 року Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання»

«Український інститут книги» повідомляє, що згідно зі Стратегією розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія» та операційним планом її реалізації на 2023–2025 роки», затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 3 березня 2023 р. № 190-р, та відповідно до Плану роботи Інституту на 2023 рік проводить з 04 грудня 2023 року до 10 грудня 2023 року Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання» (далі — Акція), мета якої — консолідувати українське суспільство навколо читання життєвої стратегії.

13:18 23.11.2023

Озеленення є важливим елементом покращення громади

🌲Озеленення є важливим елементом покращення громади. Саме для того, щоб в зимній період наш край виглядав затишним та привабливим ,найкращим варіантом є висадка туй, стійких до морозів, які навіть в холодний період додають зелених кольорів - барв життя.  🖇️Крім краси, також відзначаємо і екологічну важливість хвойних насаджень.  🗓️Сьогодні висадили дерева на кладовищі села Невицьке, що є також проявом пошани та памʼяті померлих.  Далі буде. Дякуємо ЗСУ та Богу за кожен новий день та нову можливість. #РазомДобре❤️

19:03 22.11.2023

Десята річниця подій, які стали ключами в боротьбі за нашу незалежність, Революція Гідності, увінчалася силою духу українського народу

🔟Десята річниця подій, які стали ключами в боротьбі за нашу незалежність, Революція Гідності, увінчалася силою духу українського народу.  📍Боротьба за нашу свободу продовжується і сьогодні. Тисячі наших героїв пожертвували своїм життям заради нашої держави, заради нашого вільного життя. 

19:04 21.11.2023

«Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка

«Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Основні завдання — відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

15:41 21.11.2023

Обмеження руху автомобільно-пішохідним мостом через р. Тиса між пунктами пропуску через державний кордон „Солотвино" (Україна) і „Сігету Мармацієй" (Румунія)

У період з 12 листопада 2023 року з 20.00 румунська Сторона на підставі статті 6 Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Румунії про пункти пропуску через українсько-румунський державний кордон вводить обмеження руху автомобільно-пішохідним мостом через р. Тиса між пунктами пропуску через державний кордон „Солотвино" (Україна) і „Сігету Мармацієй" (Румунія) щодо пропуску транспортних засобів, повна вага яких перевищує 2.5 тонн.

16:44 20.11.2023

Повідомляємо, що компанією Auchan Україна анонсовано проведення заходу «Як розвинути локальне виробницово та бути готовим до виходу на європейський ринок"

Повідомляємо, що компанією Auchan Україна анонсовано проведення заходу «Як розвинути локальне виробницово та бути готовим до виходу на європейський ринок", який проходитиме в м. Києві 28 листопада 2023 року з 10.00 до 18.00 год. Для участі запрошуються локальні виробники сільськогосподарської продукції, особи, які розвивають власне фермерське господарство та власники крафтових виробництв.

16:34 20.11.2023

Інформація з міжнародної співпраці громади та останньої поїздки в Німеччину

📌Інформація з міжнародної співпраці громади та останньої поїздки в Німеччину. Голова Оноківської сільської ради - Марія Коваль та секретар Оноківської сільської ради - Євген Лейба під час відрядження відвідали м. Мюлінген, м. Лейпциг та м. Мюнхен (Німеччина).  🇩🇪В м. Мюлінген відбулась зустріч з представниками товариства «Допомога народу України»,взяли участь у зборах цього товариства , на яких обговорили можливість надання гуманітарної допомоги нашій громаді та Україні в цілому.  🪵Мали можливість безпосередньо ознайомитись з органічним процесом утилізації сухостою (зрізані гілки, дерева, використані дошки і тд.), що полягає у його подрібненні та подальшому вторинному використанні у вигляді добрива. Також відвідали та були проінформовані про роботу сімейного фермерського господарства, що спеціалізується на птахівництві і паруванні яєць. Плануємо впроваджувати в громаді! ✅Наступним кроком стала зустріч з головою громади Мюлінгена , з яким обговорили можливість подальшої співпраці та подачі документів  на програму Nakopa для проєктів муніципальних партнерств.  🇩🇪В Мюнхені брали участь в ювілейних зборах Баварського східного товариства, які стали для громади партнерами в добудові вбиральні в школі села Камʼяниця та локальних очисних споруд.  В місті Лейпциг були представниками Оноківської громади в Німецько-українській конференції муніципальних партнерств за участі Федерального президента Франка-Вальтера Штайнмаєра. Головна увага на конференції була зосереджена на таких тематичних блоках як відбудова, інтеграція в ЄС, допомога в інтересах розвитку в надзвичайних ситуаціях та сталий розвиток. 

19:00 17.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь