A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Новини

Вчора народний вокально- хореографічний колектив "Материнка" Оноківської сільської ради в торговому центрі «Дастор» долучились до «Руху підтримки закарпатських військових»

Вчора народний вокально- хореографічний колектив "Материнка" Оноківської сільської ради в торговому центрі «Дастор» долучились до «Руху підтримки закарпатських військових». Наші активні та талановиті співаки колядували возносячи хвалу народженому Христу, славили Бога поміж людьми!  Благодійна коляда у виконанні наших прекрасних голосів була організована задля збору на FPV-дрони для Захисників! За допомогою Бога для наших воїнів зібрано кошти, які будуть передані для їх потреб!

13:47 30.12.2023

Народний вокальний ансамбль «Карпатські голоси» (керівник Олександр Карбованець, концертмейстер Михайло Рибалко) клубу-бібліотеки с. Оноківці - відокремленого структурного підрозділу КЗ "Креативно-мистецький комплекс "Вілет" Оноківської сільської рад

28 грудня 2023 року народний вокальний ансамбль «Карпатські голоси» (керівник Олександр Карбованець, концертмейстер Михайло Рибалко) клубу-бібліотеки с. Оноківці - відокремленого структурного підрозділу КЗ "Креативно-мистецький комплекс "Вілет" Оноківської сільської ради підтримали акцію ,,Колядницький батальйон 2023-2024" . Колектив колядував в Епіцентрі, ТЦ Новий Вопак та ТЦ ,,Дастор". Завдяки небайдужим ужгородцям та гостям міста наколядуаали 15400 гривень! Ці кошти використають для закупівлі ударних дронів для наших захисників ! Ми раді, що можемо долучитися до "Руху підтримки закарпатських військових" і зробити свій внесок для допомоги нашим героям!

12:32 30.12.2023

!!!РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!

!!!РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!! Сьогодні у присутності заступника голови Ужгородської районної військової адміністрації Кушнірука Андрія Дмитровича та представника 101 бригади Територіальної оборони Юрія Какабадзе відбувалась передача транспортного засобу TAD.CLASSIC 45-3, який буде використовуватись для потреб 101 бригади. Це низько рамний напівпричіп для транспортування військової, інженернодорожньої, будівельної, с/г техніки, та різноманітних промислових вантажів придбано Оноківсьою сільською радою за кошти державної субвенції та бюджету Оноківської територіальної громади!

16:29 29.12.2023

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Оноківська територіальна громада вітає всіх мешканців з народженням сина Божого - Ісуса Христа! Це величне свято дарує нам надію на істинне Боже проведіння в житті кожного з нас та нашої держави. Зараз у важкий період для нас, як ніколи, потрібно обʼєднатись та підтримувати наших воїнів, які ризикуючи своїм життям дають нам змогу з гідністю славити народженого Христа. 

18:09 24.12.2023

Важливість вакцинації!

Звертаємо увагу, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 35 „Про реалізацію експериментального проекту щодо проведення щокварталу моніторингу та оцінки ефективності діяльності голів обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій", рівень охоплення щепленнями відповідно до річного Календаря профілактичних щеплень населення Закарпатської області включено до базових показників ефективності державних адміністрацій. Аналіз охоплення профілактичними щепленнями у Закарпатській області, згідно інформацій, які отримані станом на 01.11.2023 року, свідчить про недостатній рівень виконання обсягів щеплень серед цільових груп населення у цілому, а також у порівнянні з аналогічними показниками в Україні. При збереженні належних темпів імунізації, показник виконання планових щеплень за 10 місяців повинен бути на рівні 79% по всіх цільових групах. Для виконання програми рутинної імунізації регіон отримує вакцину централізовано та розподіляє її серед надавачів послуг з вакцинації як комунальної так і приватної форми власності, відповідно до їх заявлених потреб.

11:41 20.12.2023

Під час захисту рідної країни загинув ще один Герой України – ЗОЗУЛИЧ Сергій Сергійович

Під час захисту рідної країни загинув ще один Герой України – ЗОЗУЛИЧ Сергій Сергійович. Захисник України народився 05 червня 1989 року. Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі пішов на війну, бажаючи захистити рідну землю від ворога. Загинув Герой 08.12.2023 року у районі н.п. Купянськ Харківської області області. Оноківська територіальна громада висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Зозулич Сергія Сергійовича. Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував. Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! 

09:23 18.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь