A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Новини

З 16 до 24 березня 2024 року проводиться Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання. Тиждень поезії»

Державна установа «Український інститут книги» (далі – Інститут) проводить з 16 до 24 березня 2024 року Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання. Тиждень поезії» (далі – Акція), мета якої – консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії. 

16:46 27.02.2024

Для заохочення участі молоді у відновленні України працюватиме програма ВІДНОВА:UA

У 2023 році UNDP спільно з Міністерством молоді та спорту України та обраними партнерами реалізували програму ВІДНОВА:UA, яка спрямована на залучення молоді до відновлення України та нормалізації життя в постраждалих від війни громадах за допомогою молодіжних обмінів.

14:13 27.02.2024

Зареєстровано петицію щодо термінової легалізації допомоги громад Збройним Силам України

Олександр Слобожан, Виконавчий директор Асоціації міст України, зареєстрував на сайті Верховної Ради України петицію про термінове прийняття законопроєкту №9560-1. Петиція спрямована на надання органам місцевого самоврядування прямого права здійснювати виплати з місцевих бюджетів для допомоги Об’єднаним силам Збройних сил України й передбачає внесення до Порядку денного ХІ сесії, в порядок денний лютого 2024 року проєкту Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо фінансування з місцевих бюджетів заходів, спрямованих на посилення обороноздатності і безпеки держави», реєстр. номер 9560-1 від 16.08.2023р. та підтримку голосування за нього за основу і в цілому.

08:37 23.02.2024

❗️Щодня прибираємо сміття... щодня обурюємося  станом придорожніх територій, прибережних смуг, лісових та дачних масивів

❗️Щодня прибираємо сміття... щодня обурюємося  станом придорожніх територій, прибережних смуг, лісових та дачних масивів. Можливо правильніше би кошти на прибирання  направити на важливіші потреби, але тоді перетвориться наша громада  місцями на смітник. За чотири години двоє людей ледве прибрали частину дороги на Оріховицю від державної дороги до моста через річку Уж. Робота не приваблива, не кожен згодиться.  Щиро цінуємо працівників, що прибирають за недоброчесними громадянами. А ще треба мішки з сміттям вивезти та оплатити за їх прийом на сміттєзвалище.  Що робимо, громадо? Скасовуємо тендер і прибираємо самотужки щосуботи?

17:11 21.02.2024

🌟 Новини з Оноківської сільської ради! 🌟

У  селі Невицьке  третій день тривають роботи з ремонту футбольної площадки, які проводяться господарським способом для економії коштів місцевого бюджету. Матеріали для робіт  закуплені за кошти  громади. Ще треба закупити частину сітки, метал для підсилення каркасу, електропроводку. Наразі проводяться зварювальні роботи та фарбування металевих елементів, щоб забезпечити довговічність та привабливий зовнішній вигляд площадки. У планах також підсилити огорожу арматурою та місцями встановити подвійну сітку, щоб забезпечити безпеку та комфорт для гравців та глядачів.

19:03 19.02.2024

НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА»

Національний конкурс «Благодійна Україна» - щорічний конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та доброчинних практик.

15:17 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь