Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Новини

Сьогодні провели робочу зустріч з представниками ІІІ окремої штурмової бригади для обговорення питань рекрутингу

Сьогодні провели робочу зустріч з представниками ІІІ окремої штурмової бригади для обговорення питань рекрутингу. Ця зустріч була дуже продуктивною та плідною, ми обговорили стратегії та можливості спільної роботи.

15:35 01.03.2024

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців від транспортної компанії Грузар

У березні 2024 року Український компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

11:05 28.02.2024

Футбольний клуб "Медея", що представляє Оноківську територіальну громаду, зайняв перше місце у підсумковій таблиці сезону і втретє став чемпіоном Суперліги

🧷24 лютого 2024 року завершився ще один сезон Ужгородської футзальної ліги (сезон 23/24). Футбольний клуб "Медея", що представляє Оноківську територіальну громаду, зайняв перше місце у підсумковій таблиці сезону і втретє став чемпіоном Суперліги.  🤝Вітаємо команду нашої громади!  Дякуємо ЗСУ!  Слава Україні!

10:03 28.02.2024

З 16 до 24 березня 2024 року проводиться Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання. Тиждень поезії»

Державна установа «Український інститут книги» (далі – Інститут) проводить з 16 до 24 березня 2024 року Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання. Тиждень поезії» (далі – Акція), мета якої – консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії. 

16:46 27.02.2024

Для заохочення участі молоді у відновленні України працюватиме програма ВІДНОВА:UA

У 2023 році UNDP спільно з Міністерством молоді та спорту України та обраними партнерами реалізували програму ВІДНОВА:UA, яка спрямована на залучення молоді до відновлення України та нормалізації життя в постраждалих від війни громадах за допомогою молодіжних обмінів.

14:13 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь