A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Новини

9,5 тисяч внутрішньо переміщених осіб отримали вторинну правничу допомогу у 2023 році

Близько 17% звернень до системи БПД по отримання послуг представництва інтересів у судах та допомогу із складенням документів до суду — від ВПО. Найбільше — на Дніпропетровщині, у Києві та на Харківщині.

08:18 14.02.2024

🚨Шановні мешканці громади! 

🚨Шановні мешканці громади!  Дуже сумна звістка  про смерть Романа Качура, молодого 27-річного нашого односельчанина,учня Оноківської школи, майстра спорту, прекрасного сина сколихнула нашу громаду, великим болем відгукнулася в  серцях.  Героєм України повертається Роман до рідної домівки  завтра, 13 лютого, щоб навіки попрощатися , піднятися у Засвіти таким життєрадісним, щирим, веселим... Просимо зустріти скорботний кортеж з тілом Героя Романа Качура  біля Кефіру о 12:30. Чин похорону розпочнеться  о 13:00 за адресою: село Оноківці, вул. Молодіжна 4. О 14:00 планується формування колони до кладовища.  За честь стати завтра учасником прощальної колони , навколішки провести Воїна, Захисника, подумки сказати: "Дякую, Ромчику, за Твій подвиг. За Твою мужність та патріотизм. За те, що живемо..."

08:23 13.02.2024

Опитування місцевого бізнесу про вплив регуляторного навантаження на бізнес

В рамках ініціативи Міністерства економіки України з дерегуляції господарської діяльності, Міжвідомча робоча група з питань прискореного перегляду інструментів державного регулювання господарської діяльності проводить опитування, спрямоване на збір даних про вплив регуляторного навантаження на бізнес.

09:23 08.02.2024

Увага! Погіршення погодних умов!

Виконавчий комітет Оноківської сільської ради повідомляє про погіршення погодних умов 8-11 лютого. Очікується  затоплення понижених місць, підвищення рівня води, перезволоження грунту. Просимо мешканців своєчасно прочищати приватні системи стоку води, обмежити виїзди через підтоплені  території, бути готовими до можливих наслідків ускладнення гідрометеорологічних умов. При надзвичайних ситуаціях просимо вчасно повідомляти старост громад, сільського голову. Сілький голова - Марія Коваль (050 372 50 17); Староста Оріховицького старостинського округу - Іван Ковач (095 625 41 39); Староста Невицького старостинського округу - Наталія Кичка - (095 841 48 29); Староста Кам'яницького старостинського округу - Наталія Куцин (095 066 76 74).

09:21 08.02.2024

Опитування для мешканців громади та ВПО

Опитування проводиться Центром розвитку інновацій спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, за участі Проектного офісу DREAM, та коаліції RISE Ukraine в межах проєкту «Прозора та демократична відбудова» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Рact в Україні. Зміст цього опитування є винятковою відповідальністю Рact та його партнерів і не обовʼязково відображає погляди USAID або уряду США.

09:15 08.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь