A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оноківська громада
Закарпатська область, Ужгородський район

Новини

Товариство здійснює набір працівників для рознесення рахунків, в кінці січня 2024 року планує завершити цей набір

ТОВ «ДОСТАВКА РАХУНКІВ» (далі - Товариство) здійснює підприємницьку діяльність з доставки рахунків за комунальні послуги на території Закарпатської області. Їхня мета допомогти бізнесу у складні часи доставити рахунки за надані послуги та населенню вчасно отримувати ці рахунки. На разі Товариство здійснює набір працівників для рознесення рахунків, в кінці січня 2024 року планує завершити цей набір. Товариство висловлює прохання, посприяти у пошуку відповідних  людей, які бажають здійснювати доставку рахунків в межах Вашої територіальної громади. 

13:23 09.01.2024

Робочий тиждень в Оноківській сільській раді почався з візиту Державної екологічної інспекції у Закарпатській області, тож готуємось до перевірок

Робочий тиждень в Оноківській сільській раді почався з візиту Державної екологічної інспекції у Закарпатській області, тож готуємось до перевірок. Згідно Наказу №3 від 05.01.2024 "Щодо проведення планового заходу державного нагляду (контролю) Оноківської територіальної громади" основним завданням перевірки є нагляд за дотримання вимог природоохоронного законодавства. За попередньою інформацією будуть перевіряти законність видачі ордерів на рубки дерев, масові забруднення екологічної сфери, прибережні захисні смуги та несанкціоновані сміттєзвалища.

12:26 08.01.2024

3 січня, в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбулась культурно-мистецька акція "Коляди в старому селі"

3 січня, в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбулась культурно-мистецька акція "Коляди в старому селі". Захід пройшов під гаслом "Переможний дух Різдва". Оноківську громаду гідно представили народні аматорські колективи "Кральовичка", "Карпатські голоси", "Оріховчанка" та учасники драматичного гуртка клубу-бібліотеки с. Оріховиця КЗ "Креативно-мистецький комплекс "Вілет". Нехай дзвінка коляда принесе в наші домівки радість, мир, здоров'я, Божу милість  та довгоочікувану перемогу. Дякуємо Богу та ЗСУ 💙💛 Христос рождається! Славімо його!

11:34 04.01.2024

Другий рік поспіль вокальний ансамбль "Гутяночка" приєднується до колядницького батальйону...

Другий рік в Україні повномасштабна війна... Другий рік поспіль вокальний ансамбль "Гутяночка" приєднується до колядницького батальйону... Другий рік поспіль колядуємо в ТЦ " Новий" Вопак. В цьому році до "Гутяночки" приєднався дитячий драматичний гурток "Радість". Дякуємо всім небайдужим за пожертви для наших захисників.

14:27 03.01.2024

Новий рік! Рік сподівання і реальної надії на мир!

Новий рік! Рік сподівання і реальної надії на мир! Кожним прожитим днем 2023 року ми завдячуємо Богу та ЗСУ! Наші герої боронять нас та наші життя, за що ми надзвичайно їм вдячні. Мешканці та керівництво Оноківської територіальної громади з всеперемагаючою любовʼю в серцях, з великою силою духу та з національною відданістю підтримували один одного та наших Захисників, розвивали та всіляко допомагали нашій державі незважаючи на складне економічне становище. На своєму фронті намагались підтримувати та розвивати нашу державу! 

19:32 31.12.2023

Народний вокальний ансамбль «Кральовичка» та вокально-хореографічний ансамбль «Шовкова косиця» села Невицьке,Оноківської сільської ради,колядували на FPV-дрони для наших захисників в ТЦ «Дастор»

Вчора, 30.12.2023 р., разом з волонтерами «Руху підтримки закарпатських військових»,народний вокальний ансамбль «Кральовичка» керівник Тетяна Жупанин та вокально-хореографічний ансамбль «Шовкова косиця» керівник Тетяна Шестакова, клубу-бібліотеки села Невицьке,Оноківської сільської ради,колядували на FPV-дрони для наших захисників в ТЦ «Дастор». Дякуємо всім, хто не пройшов повз та долучився до збору коштів. Спільними силами сьогодні зібрали 12 500 грн та 100$.

15:21 31.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь